söndag 27 november 2016

Huset i Marseillan sommaren 2016

Första kvällenDet var jättevarmt när vi rullade in i Marseillan på eftermiddagen...38-39 grader...och alla var spänt förväntansfulla att få se hur huset såg ut efter att hantverkarna hade masserat det. Tyvärr var allt inte helt färdigt. Trappan upp till terrassen saknades och allt som fanns var en ranglig stege och bambubrädorna var inte utlagda. Däremot hade hantverkaren jobbat hårt för att göra klart köksluckorna från IKEA som han tyckte var måttligt roliga att sätta ihop. Det hade tagit honom mycket längre tid än planerat.    


Tredje våningen hade fått ett kök men det såg ut som en byggarbetsplats när vi dök upp...fem personer med en hög Yohooer och väskor. 

Första kvällen i huset...mysigt!! 


Svårt att sova då allt är nytt... Vi satt uppe på terrassen till 23:00 och njut i den 27 gradiga värmen. Den vackra kyrktornet lyste


Mycket saknas i huset och vi åkte till IKEA för att fylla på det som behövs...intressant att notera att det svenska godiset är exotiskt  Vin på hyllorna...Terrassen var den försa vi siktade in oss på när brädorna väl var på plats.  


 OST :-)
Sovrummet på bottenplan var också skönt att fixa för att slippa sova på golvet 

Efter fem dagar var trappan klar - äntligen!!  


 Bordet och barstolarna på plats

 Bordet på plats :-)


Skåpet till toaletten har kommit upp. 


 Hallen

Utsikt från taket på terrassen...fiskmåsar överallt 


Runt hörnet av vårt hus är det utställningar varje vecka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar